Gulvafslibning    

 

Om gulvafslibning

Når man skal foretage en gulvafslibning, er det vigtigt at man gennemfører det antal slibninger der er nødvendige, for at gulvet bliver helt glat og fri for gammel behandling. Dette gøres ved at starte gulvafslibningen med groft sandpapir, både på tværs og på langs og derefter finere og finere papir, indtil gulvet til sidst er helt glat.

 

Hjemmegjort gulvafslibning

Dette kan være utrolig svært at gøre uden den fornødne erfaring. Gulve er sjældent fuldstændig plane og plankerne/stavene ligger oftest mere eller mindre skævt i forhold til hinanden, hvilket gør det besværligt at komme ordentligt ned i dalene. Har man derudover lejet udstyret til gulvafslibning, bliver det ofte meget dyrere i sandpapir, end man havde regnet med, og det udstyr man kan leje i eksempelvis malerforretninger er ofte helt uegnet til gulvafslibning.

 

Dårligt udført gulvafslibning

Det er desværre også langt fra alle gulvfirmaer, der formår at lave en tilfredsstillende gulvafslibning. Mange slipper let over de mellemliggende slibninger, hvilket ikke altid ses umiddelbart, men kan få gamle grovsandpapirsridser til at dukke frem efter et stykke tid. Generelt skal man holde sig fra de billigste tilbud på gulvafslibning, da man risikerer, at der løber ekstraregninger på, eller at man er utilfreds med det endelige resultat. Undersøg markedet og få evt. gulvmanden ud for at give dig et konkret tilbud på skrift. Dette gør de fleste gratis. Så kan man også danne sig et personligt indtryk, inden man bestiller sin gulvafslibning.

 

Gulvafslibning hos TipTop Gulvservice

Hvis du ønsker kvalitet, ordentlig rådgivning og god service, er TipTop Gulvservice de rette at vælge til din gulvafslibning. Ud over gulvafslibning tilbyder vi gulvafhøvling, alle efterbehandlinger, reparationer og udskiftninger samt lægning af gulve. Kig rundt og tøv ikke med at ringe eller skrive efter et tilbud.