Gulvafhøvling

gulvafhoevling

Hvad er gulvafhøvling?

Gulvafhøvling udføres med en gulvhøvl. Således bearbejdes gulvene med knive og ikke med sandpapir, som det er tilfældet med en slibemaskine. Gulvafhøvling og gulvafslibning er altså to forskellige ting, der ikke må forveksles.

 

Hvornår anvendes gulvafhøvling?

Langt de fleste gulve kan nøjes med en afslibning, men har man et gammelt plankegulv med mørk fernis, eller er gulvet meget skævt og bølget, kan det være nødvendigt først at få foretaget en gulvafhøvling, inden man sliber. Efter en gulvafhøvling fremstår plankerne fuldstændig plane i forhold til hinanden, og man opnår ofte et bedre resultat med gamle gulve, end hvis man kun sliber.

 

Gulvafhøvling hos TipTop Gulvservice

Hvis du ønsker kvalitet, ordentlig rådgivning og god service, er TipTop Gulvservice de rette at vælge til din gulvafhøvling. Ud over gulvafhøvling tilbyder vi gulvafslibning, alle efterbehandlinger, reparationer og udskiftninger samt lægning af gulve. Kig rundt og tøv ikke med at ringe eller skrive efter et tilbud.

 

Efter gulvafhøvling

Når både gulvafhøvling og gulvafslibning er færdiggjort, er det vigtigt at efterbehandle gulvet. Dette er nødvendigt for at gulvet kan holde til brug. Man vælger som udgangspunkt mellem ludbehandlede, olierede eller lakerede gulve. Disse fås i forskellige varianter, f.eks. kan man hvidpigmentere gulvene, eller indfarve dem inden selve efterbehandlingen.